tisdag 30 december 2008



Här kommer en Edward bild till, nu är han 10 veckor den lille busen.
GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER !!!








En liten promenad till rean på deval.....



Fick bära Edward det mesta en riktig långtur för honom. Härligt väder tyckte husse, inte sååååå kallt som igår minus 4 och inga vantar stakarn.I dag lyste solen och den fina frosten på träna var borta synd tyckte jag......Var är snön? det är ju vinter Jag hoppas vi snart får dra på oss våra termo braller. Alla håller inte med vet jag, inte grannen som jobbar för kommunen som ska skotta i alla fall.Gubben har beställt resa till tenneriffa med sin far och inte heller han gillar vinter......Är det fel på mej?

För mej är det den vackraste årstiden, vad tycker ni rååå?


lördag 27 december 2008


Är julen över nu.....?
Phu vad skönt det känns när allt börjar lugna ner sej till det vanliga. Jag var inte sån förrut men kanske är det åldern och mina symtom från borrelian som gör det, orken är inte på topp direkt.
Det är ju också underbart att få en anledning att få träffa alla som man ej träffar så mycket annars.....
Tex mina syskonbarn de är för goa en egen kopia av de själva mor, far, mostrar, fastrar, farmor, farfar,mormor,morfar mm.
De är så härliga att studera, de har mycket att lära oss och att få bli respekterade för deras personlighet.
Självklart våra egna barn också som vi måste visa kärlek och förståelse för fast det kan vara jobbigt i perioder. Julen är ändå en vacker tid att få njuta av varann mellan varven, skönt att bara vara tillsamans. God fortsättning på er

Vårt nya gose djur eller??


Jo, nu är det så att vi har köpt en berner sennen hund till, känns fortfarande som en go dröm att vara ägare till 2 gosebjörnar. Det är väl inte alltid det är rosenrött sött när tex klockan är 04,00 och lillen ska ut o kissa eller får knäskålsattack mot mina ben..... jag har ca 12 nyp märken nu. Det kliar ju så i tänderna och man står kanske ut med 1 nyp men sen gör det jägarns ont. Ibland får han såna där cp ryck och låter som godzilla själv. HJÄLP. Inte kul när grannarna går förbi och hälsar då...
Fast söt är han allt den lille grisen. Har ni några tips om vad man ska göra vid såna tokryck som han får?
VARMT VÄLKOMMNA TILL MIN BLOGG